Sm dag 2

Igår gick det faktiskt jätte bra. Jag invigde den nya dräkten och gjorde pers med 1 sek. Idag simmade ja 200 bröstsim och gick till final som fyra. Finalen kommer gå live nu ikväll lite efter 6. Här är länken-->

http://www.livetiming.se/index.php?cid=206

Nu måste ja sticka, ja och eljena ska köpa en sjukt fräck badmössa´. Det blir lejon eller djävul, får se:) lite töntigt men vafan;)

Ha det bra!

SM

Då åker ja imorgon, kl 8 går tåget från ystad. Så ja håller på att packa det sista nu för fullt! Som vanligt har ja packning som om ja skulle vara iväg två veckor. Dessutom så är det vinter, kläderna tar större plats jaja, nog om det. 
Nu måste ja göra klart det och sen sova, måste ju rätta till dygnet nu innan:D Bra att ja gör det sista dagen, verkligen! 

Blev inte något längre inlägg idag, men ja hinner inte mer. Lagom stressad redan så ja vet inte varför ja började skriva ett ens:D

Ha det så bra, Kommer hem på söndag. Puss! 


I never promised there would be sunshine everyday

Nu har ja bestämt mig, det blir sm. Mina lopp kanske inte blir de bästa, men ja har inget att förlora så.. Nu ska ja ladda ner lite peppande musik som ja kan lyssna på för att göra det hela lite bättre. Åker redan kl 8 härifrån på onsdag. Måste börja packa också, jag har inte ens tagit fram väskan. Jag som brukar börja en vecka innan!

Nu måste ja ta något att äta, sen sova. Går inte så länge i skolan imorgon. Slutar redan tolv, vilket kommer bli sjukt skönt. :D
Sköt om er om ja inte skriver mer här innan tävlingen. Om ja har tur kan ja låna mammas minidator att ta med. Det hade inte varit helt fel. Lite fjäskande krävs dock!


Puss!When nothing is worth living for

Jävla skit. Ja ska åka på sm om tre dagar och ja har fått maginfluensa! Jovisst, min vanliga tur. Tre sm har ja missat på hösten av samma anledning konstigt nog..Kanske lika bra att stanna hemma, då formen inte är den bästa just nu. Känns förjävligt på träningarna. Inget går riktigt vägen. Jag vill iväg, thailand vore inte fel. Om mamma bara bestämmer sig så..


Som ja hade dig förut

The day I turned eighteen

Bästa dagen på VÄLDIGT länge:D Började med att ja sjukanmälde mig de första lektionerna för att få sovmorgon. Fick testa på funktionen på internet, bara för att känna på att saker och ting ändras nu;) Patetiskt, men det kändes bra haha! 
Dagen spenderades först på stan med Matilda. Blev en del shopping av pengarna jag fick, för mycket handlande rättare sagt. 

Sen över till det bästa. Halv sju träffades vi 15 st för att äta god mat på Prins Charles. Tack alla! Verkligen supertrevlig kväll. Synd att ja inte kunde gå ut efteråt bara, det hade varit så underbart. Men ja sparar det, för veckan efter SM kommer jag inte va nykter vill ja lova.. 

Och sen.. Tack för alla fina sms och mms jag har fått idag! Men även alla presenter:)

PUSS


I'll be dancing all night long

ÄNTLIGEN säger ja bara. Nu är ja också 18 år. 18 år och fem minuter för att vara exakt! Ska bli skönt att få kunna gå ut lagligt och slippa ångesten om att inte komma in:D
Imorgon ska den firas med underbara damer! Det blir en kväll på prins charles, trerätters, kommer bli underbart! Hoppas på en del underhållning från boys på simningen också;) 

Jag är riktigt taggad för fest eller utgång imorgon, men ett jävla sm väntar nästa vecka. Så grymt tråkigt. Att inte ens få gå ut på sin 18 års dag! Men helgen efter där kommer bli oslagbar. Antingen stannar ja i Stockholm så en del får åka upp och festa med mig, eller så blir det utgång i malmö. Lutar åt malmö;) 

Det blir nog en uppesittarnatt för mig, måste njuta nu;) Ha det bra!

Puss.


This time I wonder what it feels like

Tänkte göra ett försök till att återuppliva bloggen. Lär inte hända att ja uppdaterar allt för ofta men men. 

Jag fattar inte att ja alltid ska skjuta upp saker till dagen innan. Jag var duktig innan, men som nu sitter ja med ett prov i företagsekonomi som ja ska ha imorgon. Stupid! Fysikprovet gick hyfsat trots att ja inte pluggade allt för mycket där heller. Måste skärpa mig nu. Har allt för många prov för att hålla på så här:D Nog om skolan. Den tar bara kål på en just nu!

Jaja, SM nästa veckan. Ser inte bra ut.. Träningen har inte varit alltför bra, men ja hoppas på det bästa:) Ska simma allt bröstsim. 50,100 och 200. Får inviga den nya dräkten. Och se om den är så bra som ja trodde:D

Kul att mitt liv just nu består av träning och plugg, haha! Men på fredag firas min födelsedag med underbara damer! Can't wait!

puss.


RSS 2.0